TOP termékek

Házhozszállítás

A leadott rendelések várhatóan kedden és pénteken kerülnek kézbesítésre!

Joint Agent 250ml

Joint Agent 250ml
ÚJ
Joint Agent 250ml
Leírás :
komplex összetételű ízületvédő készítmény. Egyben ellátja a porcépítési-, a kenőanyag termelési-, valamint az ízület védelmi funkciókat.
Hatás :
ízületvédő, ízület működését támogató kiegészítő
Kor :
Kölyök, Felnőtt, Idős
Várható szállítás :
2023.02.01
További adatok
Magyar termék
100% természetesség
Manufakturális
11 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 480 Ft
Részletek

Az ízületek „életében” léteznek kritikus időszakok, időpontok. Egyszer van a fejlődési, kölyökkori növekedési időszak, amikor rendkívül fontos a vázszerkezet kialakulása, hozzáértve ehhez az ízületeket is! Fejlődésük kiemelten nagy figyelmet igényel a gazdik részéről, ha nagytestű kutyákról beszélünk. Ezeknél hirtelen és erőteljesen következik be a növekedés és „elkel” a külső segítség, ízületvédők, porcépítők, ásványi anyag pótlók formájában.

Majd van az időskor, amikor csak azt vesszük észre, hogy a kutyánk alvás után nehezen áll fel, nehezebben indul el, sántikálni kezd. Ezek mind a kopásnak, az elhasználtságnak köszönhetőek. Természetes folyamat. De ezt a folyamatot, késleltethetjük, tompíthatjuk kis segítséggel: természetes ízületvédőkkel, gyulladáscsökkentőkkel, fájdalomcsillapítókkal.

Utána vannak azok a nagyon egyedi és specifikus esetek a kutya életében, a sérülések, rendellenességek, balesetek, amelyek esetében kivétel nélkül szükséges a gyógykezelés. A legtöbb esetben a gyógykezeléseket fokozza egy természetes alapú stimuláns, kiegészítő. Ez esetben (minden másban is) ajánlom a kezelő állatorvos bevonását, konzultációját!

 

A speciális ÍZÜLETVÉDŐ gyógynövény keverékünk / -mix, összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, ízületi szükségletüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a csalánlevél, bodzabogyó, ginko biloba, kurkuma és gyömbér! Ezen gyógynövények keveréke, képes „megmozgatni” a szervezet anyagcseréit, úgy, hogy azokban a kritikus időszakokban vagy akár a specifikus-, sérülések kezelése alatt, tudjanak kellő természetes támogatást nyújtani, fokozni a gyógyulási vagy megelőzési folyamatokat. Hatásuk elsősorrban a gyulladáscsökkentés, fájdalomcsillapítás, ízület támogatás.

MIÉRT KÜLÖNLEGES ÉS EGYEDI A JOINT AGENT?

-        fogyasztóbarát forma (szuszpenziós gél), amely alkalmassá teszi minden táphoz való keveréshez (száraz táp, nyers, pray, nedves, stb.)

-        egyedi összetételű, komplex hatásmechanizmussal

-        koncentrált forma, mely alkalmazható bármilyen más ízületvédő, gyulladásgátló készítmény mellett, kiegészítésül.

 

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

-        kölyökkutyák növekedési időszakában, ízületvédő kiegészítőként

-        kimondottan ajánlott használni nagytestű kölyökkutyáknál, és a fogváltási időszakban

-        huzamosabb ideig tartó ízülettámogató kúraként.

-        az idősebb állatoknál, álltalános ízülettámogatóként, évente 2-3-szor, kúrákban

Adatok
Cikkszám
112JOIN250
Összetétel

Új-Zélandi zöldkagyló: magas glükozaminglikán (GAG) tartalmának köszönhetően remekül hozzájárul az ízületek megfelelő kenéséhez és ahhoz is, hogy megtartsák a rugalmasságukat. Röviden: ellátja a szükséges tápanyagokkal. Nagyon magas biohasznosulású.

Chondroitin Szulfát: A szervezetben is előfordul. A porcszövet fontos szerkezeti összetevője; a porcok mechanikus-elasztikus tulajdonságáért felelős, ezáltal biztosítva a fizikai terheléssel szembeni ellenállóképességet.

Kurkuma: A kurkuma, más néven indiai sáfrány természetes immunerősítő és gyulladás csökkentő. A gyömbérrel együtt fejti ki a legjobb hatását, ezért is kombináltuk a kettőt. A kurkuma képes blokkolni a gyulladási folyamatokat és gátolni a további kopást.

Ginzeng: szintén gyulladásgátló hatású, szuper antioxidáns és fájdalomcsillapító.

Gyömbér: A kurkumával együtt kiváló gyulladáscsökkentő és fájdalom csillapító hatású, ráadásul segít a megfelelő vérellátásban is.

Ördögcsáklya kivonat: Nagyszerű fájdalomcsillapító hatású és remekül hozzájárul az egészséges ízületek és a megfelelő mozgékonyság fenntartásához, valamint az ízületek és ínak rugalmasságához.

 

Állatorvosunk javaslatára, etesd a JOINT AGENT-et minden egyes ízületi bántalom gyógykezelése alatt és után, 21-30 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva a speciális ízületvédő készítményekkel: Q-FLEX, JUNIOR-FLEX, SENIOR-FLEX