TOP termékek

Házhozszállítás

A leadott rendelések várhatóan kedden és pénteken kerülnek kézbesítésre!

+36704080666 | info.quebeck@gmail.com   ***A képek csak illusztrációk***

Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g

Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Szőr-bőrtápláló gyógynövény mix 90g
Leírás :
Szőrt és bőrt tápláló, állatorvos által fejlesztett, természetes gyógynövénykeverék
Hatás :
Szőrápoló, Bőrtápláló
Kor :
Kölyök, Felnőtt, Idős
Adagolás :
1 késhegynyi / 10ttkg /nap
Magyar termék :
Magyar termék
100% természetes :
100% természetes
Állatorvosi fejlesztés :
Állatorvosi fejlesztés
Márka :
Márka
Várható szállítás :
2023.05.31
További adatok
Magyar termék
100% természetesség
Manufakturális
6 550 Ft
A vásárlás után járó pontok: 262 Ft
Részletek

MIT TARTALMAZ ÉS MIRE JÓ?

A kutyáink szőr és bőr kinézete, tükrözi az egész szervezet egészségi státuszát! Fakult, hulladozó szőrzet például bélférgességre is utalhat. Foltokban hulló szőrzet külső parazitákra vagy allergiás tünetekre, bőr pír vagy ekcéma egy kezdetleges immunreakció (allergia?) vagy egy felülfertőzöttségre utalhat, a merev, rugalmatlan bőr rossz anyagcserére vagy dehidratációra utal. Mindennek a lényege: amilyen a szőr és bőr, olyan a kutyánk, macskánk egészségi állapota! Szó szerint, sokszor lehet „kozmetikázni” külső ápolószerekkel, samponokkal, kondicionálókkal! Sokszor ez bőségesen elég is, ha csak egy ápolást, karbantartást akarunk elvégezni a kutyánk külső „borítóján”. De ha egészségügyi problémákra utal a kutyánk szőrének vagy bőrének kinézete, állapota, akkor mélyebben kell keresni a megoldást! Ilyenkor jönnek azok a kiegészítők, amelyek valamilyen formában támogatják a bőr anyagcsere folyamatait, amelyek képesek a szőr struktúráját, tartását megváltoztatni hosszú távon.

 

A speciális SZŐR-BŐR tápláló gyógynövény keverékünk/-mix, egy ilyen, mélyebben ható készítmény!  Összeállításánál figyelembe vettük a kutyák természetes fiziológiai igényüket, szőr és bőr anyagcserei szükségletüket és erre igazítottuk, állítottuk össze a gyógynövények összetételét, arányát. Termékünkben megtalálható a petrezselyemlevél, tyúkhúrfű, útifű, bojtorjángyökér, körömvirág és a hiányozhatatlan B vitaminokban dús sörélesztő! Ezen gyógynövények keveréke, képes úgy stimulálni a bőr anyagcseréit, hogy azokban a kritikus időszakokban, amikor például vedlenek a kedvenceink, gyorsabban és alaposabban essenek át rajtuk. Ugyanúgy pozitívan hatnak, felgyorsítják a gyógyulást különböző bőr és szőrbetegségek esetében, bármilyen eredetűek lennének ezek! Különösen hasznos a gyógynövényes kezelés, allergiás tünetek enyhítésére, hiszen egy neutrális, természetes megoldást kínálunk a szervezetnek, amit sokkal könnyebben dolgozz fel!

 

MIKOR JAVASOLJUK HASZNÁLNI?

  • kihagyhatatlan kiegészítő az egészséges kutyáknál a vedlési időszakban, legfőképpen ősszel
  • ajánlott használni az allergia okozta tünetek kezelése mellett, kiegészítőként
  • legyengült vagy alultáplált, befogadott kutyáknál, a bőr és szőr regenerálására
  • az idősebb állatoknál, álltalános szőr-bőrkondicionálóként, évente 2-ször

Állatorvosunk javaslatára, etesd az SZŐR-BŐRTÁPLÁLÓ gyógynövénymix-et minden egyes gyógykezelés alatt, ami  ebbe az irányba folyik, 21-30 napig folyamatosan. Hatását fokozza, ha egyidejűleg van használva a speciális bőrtápláló és kondicionáló készítménnyel, az Unbelievable SKIN&HAIR-el

Adatok
Cikkszám
108SBMI90
Tömeg
90 g/db