TOP termékek

Házhozszállítás

A leadott rendelések várhatóan kedden és pénteken kerülnek kézbesítésre!

+36704080666 | info.quebeck@gmail.com   ***A képek csak illusztrációk***

Quebeck BLOG

„Autótolvaj” kutya: A kézifék kioldásával lovasította meg gazdája kocsiját egy négylábú

Tóth Krisztián Márk
Tóth Krisztián Márk
2021.04.25 22:39
„Autótolvaj” kutya: A kézifék kioldásával lovasította meg gazdája kocsiját egy négylábú

Minden autós rémálma, hogy egy dombon megállva elfelejti behúzni a kéziféket, vagy nem elég erősen rögzíti azt, a jármű pedig véletlen elgurul. És rosszabb esetben még a kutyát is magával viszi…

Időről-időre látni erre példát, azonban olyat, hogy egy autóban várakozó eb engedje ki a rögzítőféket? Nem valószínű, hogy bárki látott, vagy hallott volna hasonlót valaha. Azonban, mint azt mindannyian tudjuk, az élet a legnagyobb forgatókönyvíró! Sanszos, hogy az ebédidőben riasztott kanadai tűzoltók is osztják ezt a véleményt, lévén egy lakossági bejelentés miatt egy „autótolvaj” kutya megmentése miatt mozgósították őket. A műveleti területre kiérkező albertai lánglovagokat szemtanuk arról tájékoztatták, hogy egy eb halad a Guardian Road irányába tartó autóban.

 

 

A humorosnak ható bejelentés után a tűzoltók meglepetten tapasztalták, hogy a kutyával valóban nem utazik senki, ám mivel a jármű nagyon lassan haladt, viszonylag könnyű volt azt megállítani, az állatot pedig kiszabadítani. A négylábú tehát szerencsésen megúszta az incidenst, és a kocsinak sem esett baja, a történtek pedig valószínűleg csodával érnek fel: íme, az első autótolvaj eb!

Persze az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a bundás haverunk jó eséllyel nem meglógni akart az autóval, csak a hátrahagyottak zavarában kipiszkálta a kéziféket… Tanulság: SOHA ne hagyjátok magára szeretett kutyátok, mert könnyedén pórul járhattok!