TOP termékek

Házhozszállítás

A leadott rendelések várhatóan kedden és pénteken kerülnek kézbesítésre!

+36704080666 | info.quebeck@gmail.com   ***A képek csak illusztrációk***

Quebeck BLOG

A gyomor betegségei: a kutya bélgyulladás tünetei
14
Jan

A kutyák bélrendszere ugyanúgy mindenféle kórokozónak ki van téve, mint az emberi emésztőrendszer. Mivel nem tudják elmondani, milyen fájdalmak gyötrik őket, a gazdinak árgus szemekkel figyelnie kell a tüneteket, és gyanú esetén azonnal állatorvoshoz kell fordulni, mert bizonyos megbetegedések akár végzetesek is lehetnek! Mire ügyeljünk? Hogyan védjük kutyánkat a bélgyulladástól?

Babézia (babéziózis) kutyáknál: a legfontosabb a megelőzés!
12
Jan

A babéziózis, más néven babézia elsősorban kullancsok által terjesztett betegség, amely kutyák és más emlősök körében is előfordul. Milyen tünetei vannak ennek a súlyos betegségnek, illetve milyen kezelési módszerek állnak rendelkezésre? A legfontosabb pedig, hogy hogyan előzheted meg kutyád megfertőződését?

Mikor ELVESZTED a legjobb BARÁTOD…
22
Dec

Azt mondják, egy kutya addig marad velünk, míg el nem végzi a feladatát. Azt, amire hivatott, amiért az ember mellé, a gazdájához rendeltetett. Ha pedig célt ért, fájdalmasan gyorsan hagyja el ezt a hűtlen, kétszínű földi világot.

Egy követendő példa: Dr. REX
16
Okt

Varga Károly gyermekorvos egy igazi úttörő a pályán: az óbudai doktor már hét esztendeje kutyájával együtt rendel, és teszi ezt komoly elismeréssel, valamint eredményekkel!

Netflix – NINCS reménytelen kutya!
26
Szept

Mi magunk is előszeretettel fogyasztjuk egy-egy nehéz nap utáni a Netflix tartalmait, azonban ezzel a sorozattal eddig valamiért még nem találkoztunk. Mivel gyanítjuk, hogy az esetünk nem egyedi, így minden kedves kutyás társunknak szeretettel ajánljuk figyelmébe a NINCS reménytelen kutya hatrészes sorozatot.

Emberi léptékkel FELFOGHATATLAN MÉRET: Íme, az ír farkaskutya!
11
Szept

Egy kutyafajta, amely megjelenésével tiszteletet parancsol, de amint kinyitja a száját, ijedelem helyett nevetni támad kedvünk. Ő a világ egyik, ha nem a legtermetesebb fajtája, mi pedig hoztunk nektek róla 5+1 olyan képet, amely talán visszaadja az emberi léptékkel nehezen értelmezhető méreteit. Talán…

MEGLEPŐ és MULATSÁGOS: 5+1 lehetetlen pózban alvó kutya!
06
Szept

Kutyát tartani jó, kutyát tartani egészséges, kutyát tartani vicces. Az utóbbi van leginkább előtérben a mindennapokban, hiszen alig múlik el úgy napszak, hogy kedvenceink ne csináljanak valamiféle megmosolyogtató bohóságot!

 

 

HORRORISZTIKUS - Szúnyogirtás miatt vakulhatott meg egy kutya
19
Aug

Megmagyarázhatatlan és szörnyű események elszenvedője volt egy budai kutyás, akinek ebe - elmondása szerint - a szúnyogírtó szerek miatt vesztette el a látását. Méghozzá horrorisztikus módon, amiről elsőként a Budavár ittlakunk.hu számolt be.

SOSEM találnád ki, hol lakik a LEGTÖBB kutya Európában!
02
Aug

Az Európai Unióban a legtöbb négylábú Romániában található, ezt a mérést a minap tette közzé az Európai Állateledel Ipar (FEDIAF) névre hallgató szervezet. A magyarok sem állnak rosszul a témában, EU-s szinten az egyik legnagyobb állattartó nemzet vagyunk.

URBAN LEGENDS: Az öt „LEGVADABB” kutyafajta
17
Júl

Talán nincs is köztünk olyan kutyás, aki ne hallott volna már misztikus mendemondákat az általunk most listázott öt ebről. Megcsócsált lábak, kiharapott szemek, hullahegyek, na meg butaság és sztereotípiák mindenhol…

Korunk civilizációs kórsága az állatokat is „támadja” – ÖT DOLOG, amire figyelned kell!
04
Júl

Fura egy világot élünk. Öreganyánk és öregapánk idejében még tudtak örülni az emberek pusztán csak egy-egy kellemes tavaszi napnak, vagy felhőtlen csillagos éjszakának. Ma az ember új istene a FOGYASZTÁS, (tisztelet a kivételnek) az ezzel kapcsolatos sznobizmus minden formája. Ezt pedig már átragasztottuk az állatokra is…

Csizmarik Ákos - Megfogott a Quebeckben rejlő „HŰHA” faktor!
09
Jún

A Quebecknél mindig is hittünk az együttműködés erejében, ezért is adunk teret a webshopunkban olyan termékeknek, amelyek nem a mi gyártósorunkról kerülnek ki. Számunkra a legfontosabb, hogy a hozzánk ellátogató gazdi megoldást találjon kiskedvence problémáira. Ma egy olyan partnerünket mutatjuk be nektek, akinek hozzánk hasonlóan GAZDI, és akinek hozzánk hasonlóan a TE KEDVENCED a legfontosabb! Csizmarik Ákossal, a Pro Pet Science vállalat alapító-tulajdonosával beszélgettünk.

„Autótolvaj” kutya: A kézifék kioldásával lovasította meg gazdája kocsiját egy négylábú
25
Ápr

Minden autós rémálma, hogy egy dombon megállva elfelejti behúzni a kéziféket, vagy nem elég erősen rögzíti azt, a jármű pedig véletlen elgurul. És rosszabb esetben még a kutyát is magával viszi…

Két lábon sétáló (futó!!) kutyus Amerika új sztárja
19
Ápr

Dexter nagyon különleges és aranyos eb, de sajnos nem önszántából hagyta el a „négylábú” megnevezést. Az ok egy baleset, mely felett győzni tudott az élni akarás.

Az öt legszebb kutya - SZERINTÜNK!
11
Ápr

Nem vitaindítónak szánjuk (bár valószínűleg az lesz belőle), de ilyen cikk eddig még nem íródott. A szépség mindenkinél más, és sokszor bizony hajlamosak vagyunk összekeverni a cukisággal: mi a fenséges, termetes, bundás hármas összességével értékeltünk. És „természetesen” egy esetben nálunk is magunk felé hajlott az a bizonyos kéz… :)

Új hibrid kutyafaj a láthatáron?
03
Ápr

Pontosan ez történik Észak-Amerikában, ahol préri és szürkefarkasok kereszteződnek, létrehozva egy új fajt, melyet a tudósok coywolfnak hívnak.

Újabb ZÖLD ELMEBETEGSÉG: A kutyák is tehetnek a klímaváltozásról!
26
Márc

Az igazán szomorú ebben az egészben az, hogy ezt nem viccből gondolják: egy berlini környezettechnológiai szervezet tanulmányban mutat rá, hogy egy átlagos súlyú és marmagasságú kutya az élete során 8.2 tonna szén-dioxidot termel. Vagyis évente 630 kilogramm egységgel szennyezi a levegőt…