TOP termékek

Házhozszállítás

A leadott rendelések várhatóan kedden és pénteken kerülnek kézbesítésre!

+36704080666 | info.quebeck@gmail.com   ***A képek csak illusztrációk***

Quebeck BLOG

Csizmarik Ákos - Megfogott a Quebeckben rejlő „HŰHA” faktor!

Tóth Krisztián Márk
Tóth Krisztián Márk
2021.06.09 17:29
Csizmarik Ákos - Megfogott a Quebeckben rejlő „HŰHA” faktor!

A Quebecknél mindig is hittünk az együttműködés erejében, ezért is adunk teret a webshopunkban olyan termékeknek, amelyek nem a mi gyártósorunkról kerülnek ki. Számunkra a legfontosabb, hogy a hozzánk ellátogató gazdi megoldást találjon kiskedvence problémáira. Ma egy olyan partnerünket mutatjuk be nektek, akinek hozzánk hasonlóan GAZDI, és akinek hozzánk hasonlóan a TE KEDVENCED a legfontosabb! Csizmarik Ákossal, a Pro Pet Science vállalat alapító-tulajdonosával beszélgettünk.

Minek a hatására kerültél kapcsolatba a kutyákkal, te magad tartasz-e ebet?

Gyerekkorom óta imádom a négylábúakat, így természetesen van kutyusom, egy nyolcéves kisfiú Jack Russell terrier boldog gazdája vagyok. Rusty kicsit problémás, nála fajtasajátosság a szőr, bőr, valamint a mozgásszervi problémák. 2017-ben döntöttem úgy, hogy ha minél tovább magam mellett szeretném tudni őt, akkor tudnom kell kezelni ezeket a panaszokat. Hogy ez maradéktalanul megvalósulhasson, elvégeztem egy fizioterapeuta, valamint egy illóolaj és gyógynövény specialista képzést, és ennek hatására a továbbiakban rengeteg kutyával és kutyással találkoztam.

Honnan jött az indíttatás, hogy négylábúaknak gyárts termékeket?

 

Ez Rustyból és a kezemen átfolyó többi állaton keresztül fogalmazódott meg bennem. Láttam és tapasztaltam, hogy mennyire kevés a piacon olyan termék, amellyel a fentebb már taglalt nehézségek megfelelő minőségben ápolhatók. A bunda legfontosabb védőrétege minden négylábúnak, ezért a terapeuta működésem tapasztalatait ötvöztem az illóolaj és gyógynövény világ adta lehetőségekkel, hogy megpróbáljam betömni ezt a nem is olyan picike rést.

Kiknek készülnek a portékáid, és mivel tartod őket jobbnak a konkurenseknél?

Amikor megszületik egy gondolat, az ember mindig végez egy piackutatást, hogy kiket tudna megszólítani vele. Nálam ez adott volt, hiszen a kutyák mellett majdnem minden termékünket tudják használni a macskások és a lovasok is. Egy olyan komplex termékcsaládot álmodtunk meg, amely teljesen természetes, mentes minden vegyszertől, prémium alapanyagokból készül, és mindenki könnyen tudja őket használni. Fontosnak tartjuk a környezettudatos csomagolást, Magyarországon elsőként mi alkalmazunk biológiai úton lebomló termékcsomagolást. De ami mindennél lényegesebb, hogy egyetlen portékánk sem teszteljük állatokon, és csakis olyanokkal vagyunk hajlandók együttműködni, akik osztják ezt a nézetünket. Ez egy magyar termék, amelyhez minden itthon készül, és magyar vállalkozók működnek benne közre.

Ezenkívül abban tartom magunkat jobbnak a konkurenciánál, hogy mi nem csupán a törvényben leírt minimum (1%...) hatóanyagtartalommal dolgozunk. Mi rendesen belepakoljuk a belevalót, mert ettől működik egy termék igazán! Ez az első olyan természetes és vegyszermentes kozmetikum család, ami Barrier és Microbiome támogató. Egyedülálló receptúra segítségével támogatja a bőr természetes Barrier rétegét és ökoszisztémáját.

Nem csak egy sima ápoló készítmény, hanem professzionális kozmetikai hatást kiváltó, egyszerűen használható dolog. Fontos elmondani, hogy mindegyik termék egyben állatgyógyászati ápolószer is, de kettő kiemelt állatgyógyászati gyógyhatású készítmény minősítést kapott. És mivel egy hete már édesapa is vagyok, így fontos számomra, hogy a kupakjaink újrahasznosítottak, és hogy ezzel az Unicef-en keresztül a rászoruló gyermekeket támogatjuk.

A kozmetikumaid megtalálhatók a Quebeck webshopjában, miért választottál partnerként éppen bennünket?

 

Korábban már említettem Rusty problémáit, amelyeknek Quebeck termékekkel igyekeztünk elébe menni. Nagy megelégedésre használtuk a Dr. Filip Dániel által megalkotott kiegészítőket, és közben követtük az Ő és cége munkásságát. Mindig is foglalkoztatott a gondolat, hogy egyszer vele dolgozzak, mert vérbeli profinak tartom, aki megkérdőjelezhetetlen szaktudással rendelkezik. Megfogott a Quebeckben rejlő „HŰHA” faktorral, ami akkor jelentkezik, ha használni kezdesz valamit, és az eredmény letaglózóan gyors, impulzív… egyszóval tarol! Ezt az érzést szeretném megismertetni minden gazdival. Miután már én is elértem egy bizonyos szintet, arra gondoltam, hogy megkeresem őt, hogy fogjunk össze együtt az állati egészségért!

Mik a céljaid a közeljövőben, és hosszabb távon?

Olyan termékpalettát szeretnék kiépíteni, ami nem csupán a kozmetikumokra építkezik, hanem elmegy az ízületvédelem és az egyéb kiegészítő-megelőző készítmények irányába is. Valamint nagy vágyam, hogy a kutyatartók végre lecseréljék az egészségtelen és agyonvegyszerezett, szőrre és bőrre ártalmas vackokat a mi természetes bázisú, prémium alapanyagokat tartalmazó „kutyaegészség bombáinkra”!